Brandlarmsystem Stockholm

Vänd dig till oss på Categori Data AB när du behöver ett brandlarmsystem i Stockholm. Vi är ett certifierat företag med lång erfarenhet av lösningar inom tele-, data- och säkerhetsinstallationer och kan erbjuda ett effektivt och säkert brandlarmsystem för er fastighet.

Våra brandlarmsystem är godkända och intygade, och analogt adresserbara för alla behov med sofistikerade funktioner. Vi kan även erbjuda utrymningslarm i samband med installationen, ett effektivt sätt för att påkalla uppmärksamhet och få en snabbare utrymning. SBF:s rekommendationer är att alla lokaler och allmänna utrymmen som kan rymma fler än 150 personer bör ha ett utrymningslarm.

Som professionella installatörer kan vi på Categori Data AB erbjuda dig som kund en helhetslösning när du anlitar oss, och vi tar alltid ett totalansvar över installationen. Vi samarbetar även med andra företag för att kunna möta dina behov på bästa sätt, och dessa företag är givetvis noga utvalda av oss för att möta de höga kraven på kvalitet.

Brandlarmsystem Stockholm

Anlita oss för ett brandlarmsystem i Stockholm

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss om du är intresserad av ett brandlarmsystem i Stockholm, så hjälper vi dig. Du når oss på telefon, mail eller via kontaktformuläret här på webben. Välkommen till Categori Data AB.

Kontaktpersoner

Brandlarmsystem Stockholm
VD / Sälj
Christer Ferm
+46 8 649 09 00
Brandlarmsystem Stockholm
Projektledare
Christoff Nylén
+46 8 649 09 00