Fiberinstallation Stockholm

Vi på Categori Data AB arbetar med fiberinstallation i Stockholm. Vi är ett företag med många års erfarenhet av data-, tele- och säkerhetsinstallationer och vi har haft många nöjda kunder genom åren.

När du anlitar oss tar vi alltid ett totalansvar och erbjuder dig som kund en bekväm helhetslösning helt enligt dina behov och önskemål. Att installera fiber är en process i flera olika delar och vi på Categori Data AB har bred kunskap och kompetens kring driftsäkra och professionella installationer.

Fiberinstallation med dina behov i fokus

Som företag är vi certifierade inom bland annat ISO 9001, ISO 14001 och OHAS 18001-2007 vilket gör att du alltid kan lita på att vi levererar hög kvalitet i alla våra installationer.

Vi arbetar med dina behov i fokus och samarbetar med en rad andra företag för att alltid kunna tillgodose önskemålen. Dessa företag är givetvis noga utvalda av oss för att motsvara våra kunders höga krav på kvalitet.

Fiberinstallation Stockholm

Kontakta oss när du behöver fiberinstallation i Stockholm

Om du är intresserad av en fiberinstallation i Stockholm får du gärna höra av dig till oss genom att ringa eller maila, så hjälper vi dig. Du når oss även genom att fylla i kontaktformuläret här på webben. Välkommen till Categori Data AB.

Kontaktpersoner

Fiberinstallation Stockholm
Entreprenad chef/Projektledare
Christoff Nylén
+46 8 649 09 00
Fiberinstallation Stockholm
Projektledare
Tom Sinclair
+46 8 649 09 00