Nätverksinstallatör Stockholm

Vänd dig till oss på Categori Data AB när du behöver en nätverksinstallatör i Stockholm. Vi är ett företag med mångårig erfarenhet av data-, tele- och säkerhetsinstallationer och våra installatörer är givetvis certifierade inom sina områden, såsom till exempel AMP, Systimax, ECS, TCS och Panduit.

Vi är helt enkelt experter på allt som rör datanät och hjälper dig att installera strukturerade nätverkssystem, eller utföra ett designarbete för att ta fram hur ett kommunikationsnät enligt gällande standarder kan uppnås, med krav och policys.

Nätverksinstallatör Stockholm

Anlita oss som nätverksinstallatör i Stockholm

När du anlitar oss som nätverksinstallatör kan du vara trygg med att vi alltid erbjuder dig som kund en helhetslösning och vi tar alltid ett totalansvar i varje uppdrag. Vi arbetar alltid med dina enskilda önskemål i fokus, och för att alltid kunna leverera en lösning enligt dina behov samarbetar vi med andra företag. De är självklart noga utvalda av oss för att kunna leva upp till våra kunders höga krav på kvalitet.

Om du är intresserad av att anlita oss som nätverksinstallatör i Stockholm är du varmt välkommen att ringa eller maila till oss på Categori Data AB, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Kontaktpersoner

Nätverksinstallatör Stockholm
Vice VD/Projektledare
Morgan Börjesson
+46 8 649 09 00
Nätverksinstallatör Stockholm
Projektledare
Christoff Nylén
+46 8 649 09 00