Övervakningssystem Stockholm

Välkommen till oss på Categori Data AB när du behöver ett övervakningssystem i Stockholm. Vi är ett certifierad företag och experter på data-, tele- och säkerhetslösningar och kan installera ett säkert övervakningssystem enligt dina behov och önskemål.

Vi vet att de individuella förutsättningarna varierar från kund till kund, varför vi alltid tar fram ett system som alltid är skräddarsytt enligt just dina behov och önskemål. Tack vare våra många års erfarenhet i branschen har vi hängt med i teknikens utveckling med åren och kan därmed erbjuda dig som kund ett driftsäkert och effektivt övervakningssystem av högsta kvalitet.

Certifierade installatörer av övervakningssystem

Vi har omkring 50 anställda, och samtliga våra installatörer är givetvis certifierade inom de system de arbetar med. Vi har dessutom samarbete med en rad andra företag så att vi alltid kan leverera den bästa lösningen till dig som kund, oavsett hur din situation ser ut. Idag har nästan alla verksamheter någon typ av övervakningskamera och de system vi använder oss av är tåliga med hög kvalitet.

Genom åren har vi arbetat med många olika kunder inom bland annat industri, kontor, hotell, butik och varuhus och om du vill veta mer om vad vi har arbetat med tidigare kan du ta en titt på några av de referenser vi har samlat här på webben.

Övervakningssystem Stockholm

Kontakta oss för ett övervakningssystem i Stockholm

Med vår långa erfarenhet och många certifieringar kan du lita på oss som en pålitlig och professionell installatör och vi tar alltid ett totalansvar när du anlitar oss för en säkerhetslösning.

Om du är intresserad av att skaffa ett övervakningssystem i Stockholm till din verksamhet är du varmt välkommen att höra av dig till oss på telefon eller mail så hjälper vi dig. Du kan också fylla i kontaktformuläret här på webben, så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Kontaktpersoner

Övervakningssystem Stockholm
VD / Sälj
Christer Ferm
+46 8 649 09 00
Övervakningssystem Stockholm
Servicechef
Kjell Arvidsson
+46 8 649 09 00