Passersystem Stockholm BRF

Du har antagligen sökt på “passersystem Stockholm” eller “passersystem bostadsrättsförening” och då har du hamnat helt rätt. Välkommen till Categori Data AB , ett företag med mångårig erfarenhet inom data-, tele- och säkerhetsinstallationer.

Vi är en av de större installatörerna i Mälardalen och kan erbjuda kompletta passersystem i Stockholm för brf med en användarvänlig mjukvara som gör systemet möjligt att bygga ut eller förändra utifrån fastighetens behov. Det är även möjligt att låta systemet omfatta flera olika fastigheter där det kan styras från en central punkt. Praktiskt och smidigt för den som ansvarar för ett större antal fastigheter.

Den allra största fördelen med ett passersystem är att man begränsar tillträdet för obehöriga och ges en förbättrad översikt över vilka personer som rör sig in och ut ur fastigheten, vilket ger en tryggare tillvaro för de boende. Dessutom finns ingen risk för kopierade nycklar eller att man måste genomföra dyra låsbyten till följd av förlorade nycklar.

Vi har certifierade installatörer och levererar säkra och moderna system till er bostadsrättsförening.

Passersystem med kod, nyckelbricka & porttelefon

Det finns ett flertal olika alternativ att välja mellan när man ska välja ett system för att kunna kontrollera vem som har tillgång till en fastighet. Har man bara en ytterdörr som ska skyddas så kan det räcka gott med ett system med kod som byts med jämna mellanrum. 

Ska systemet däremot omfatta många olika dörrar, till exempel för åtkomst av gemensamma utrymmen som tvättstuga, för att komma åt källar- eller vindsvåning eller cykelförråd på en innergård kan det vara smidigare att välja ett system med nyckelbrickor där man kan programmera varje bricka individuellt för att ge tillgång till rätt utrymmen. Nyckelbrickorna kan enkelt spärras om de tappas bort så att man slipper fundera över att byta ut låsen. 

För extra trygghet i fastigheten och för att göra det enkelt att ta emot besökare kan passersystemet kompletteras med porttelefon och även kamera så att varje boende kan öppna ytterdörren från sin egen bostad vid behov och känna sig säkra på att ingen obehörig släpps in.

 

Passersystem BRF

Helhetslösningar inom passersystem och säkerhet i Stockholm

När du anlitar oss på Categori Data AB för ett passersystem till en bostadsrättsförening i Stockholm tar vi alltid fram en helhetslösning och erbjuder ett totalansvar till dig som kund. Vi arbetar givetvis alltid med våra kunders önskemål och behov i fokus och tar fram den bästa möjliga lösningen i varje projekt utifrån de givna förutsättningarna.

Vi har samarbete med en rad andra företag som är noga utvalda för att möta våra kunders höga krav på kvalitet och ett brett produktutbud.

Som installatörer är vi medlemmar i Installatörsföretagen IN, certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001-2007 och certifierade som anläggningsfirma (SBCS). Det gör att du alltid kan lita på oss som ett professionellt och pålitligt företag.

Anlita oss för passersystem i Stockholm till BRF m.m

Tack vare många års erfarenhet i branschen kan vi leverera en bra, högkvalitativ och säker lösning till er fastighet. Om du är intresserad av att anlita oss för ett passersystem till brf i Stockholm får du gärna höra av dig till oss så berättar vi mer.

Varmt välkommen till Categori Data för ert passersystem i Stockholm.

Kontaktpersoner

Passersystem Stockholm BRF
VD / Sälj
Christer Ferm
+46 8 649 09 00
Passersystem Stockholm BRF
Försäljningschef
Esbjörn Ferm
08 6490900