Passersystem Stockholm BRF

Du har antagligen sökt på “passersystem Stockholm” och då har du hamnat helt rätt. Välkommen till Categori Data AB , ett företag med mångårig erfarenhet inom data-, tele- och säkerhetsinstallationer.

Vi är en av de större installatörerna i Mälardalen och vi erbjuder kompletta passersystem i Stockholm för brf med en användarvänlig mjukvara som gör det möjligt att bygga vidare från en dörr till flera dörrar eller expandera systemet till att omfatta flera olika fastigheter.

Den allra största fördelen med ett passersystem är att man begränsar tillträdet för obehöriga och ges en förbättrad översikt över passeringarna, vilket ger en tryggare tillvaro för de boende. Dessutom finns ingen risk för kopierade nycklar eller dyra låsbyten till följd av förlorade nycklar.

Vi har certifierade installatörer och levererar säkra och moderna system till er bostadsrättsförening.

Helhetslösningar inom passersystem och säkerhet i Stockholm

När du anlitar oss på Categori Data AB för ett passersystem till brf i Stockholm tar vi alltid fram en helhetslösning och erbjuder ett totalansvar till dig som kund. Vi arbetar givetvis alltid med våra kunders önskemål och behov i fokus och tar fram den bästa möjliga lösningen i varje projekt utifrån de givna förutsättningarna.

Vi har samarbete med en rad andra företag som är noga utvalda för att möta våra kunders höga krav på kvalitet.

Som installatörer är vi medlemmar i Installatörsföretagen IN, certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001, OHAS 18001-2007 och certifierade som anläggningsfirma (SBCS). Det gör att du alltid kan lita på oss som ett professionellt och pålitligt företag.

Passersystem Stockholm BRF

Anlita oss för passersystem i Stockholm till BRF m.m

Tack vare våra många års erfarenhet i branschen kan vi leverera en bra, högkvalitativ och säker lösning till er fastighet. Om du är intresserad av att anlita oss för ett passersystem till brf i Stockholm får du gärna höra av dig till oss så berättar vi mer.

Du når oss på telefon, mail eller genom att fylla i vårt kontaktformulär här på webben. Varmt välkommen till Categori Data för ert passersystem i Stockholm.

Nyckelord: Passersystem Stockholm

Kontaktpersoner

Passersystem Stockholm BRF
VD / Sälj
Christer Ferm
+46 8 649 09 00
Passersystem Stockholm BRF
Kalkyler / Teknisk Support
Mats Gredemyr
+46 8 649 09 00