Installera brandlarm företag Stockholm

Vi hjälper dig att installera brandlarm till ditt företag i Stockholm.  Med många års erfarenhet av data-, tele- och säkerhetsinstallationer och som certifierad anläggarfirma kan vi på Categori Data AB erbjuda ett brandlarm för ert företag som är analogt adresserbart med sofistikerade funktioner för alla olika behov.

När du anlitar oss erbjuder vi en användarvänlig och smidig installation av brandlarmet och genom åren har vi levererat säkra och trygga brandlarm för exempelvis köpcentrum, butiker och hotell. När du anlitar oss för att installera ett brandlarm åt ert företag kan vi alltid erbjuda er en bekväm och trygg helhetslösning.

Det innebär exempelvis att vi också kan erbjuda ett talat utrymningslarm för att förtydliga och påkalla uppmärksamhet för att få en snabb och säker utrymning vid brand. Det är många gånger mycket mer effektivt än att endast använda sig av sirener och brandlarmklockor. Brandskyddsföreningens rekommendation är att alla lokaler som rymmer mer än 150 personer ska vara utrustade med ett utrymningslarm.

Vi på Categori Data AB arbetar alltid med dina behov och önskemål i fokus för att ni ska få en så bra lösning som möjligt utifrån era förutsättningar. Vi har även samarbete med andra företag som är noga utvalda för att kunna leva upp till våra kunders höga krav på kvalitet.

Brandlarm företag Stockholm

Viktigt att tänka på när man ska installera brandlarm

När man ska installera brandlarm till ett företag, andra typer av lokaler eller flerfamiljsbostäder så finns det ett antal punkter som kan vara bra att tänka på.

Till att börja med måste man informera sig om ifall det ställs några specifika krav för den egna verksamheten. Det finns tydliga normer för brandsäkerhet för allt från bostäder till företagslokaler och vissa typer av verksamhet som anses ha högre risk än andra. Vi bistår gärna med rådgivning och kan samarbeta med andra företag om det visar sig att det behövs åtgärder både byggnadstekniskt och i form av komplettering med larm. 

Anlita oss för ett brandlarm till ert företag i Stockholm

Vi känner väl till vilka krav som ställs för olika typer av byggnader och anläggningar och en av våra specialister på brandlarm hjälper till att ta fram en lösning som uppfyller alla de krav och önskemål som ställs från er sida.

Som ett certifierat företag med många års erfarenhet kan du vara trygg med oss på Categori Data AB som en professionell och pålitlig installatör av ditt larmsystem. Givetvis erbjuder vi också service och underhåll av de anläggningar som vi installerar.

Om du är intresserad av att installera brandlarm till ert företag i Stockholm får du gärna ringa eller maila så berättar vi mer om oss och vad vi kan göra för dig. Välkommen!

Kontaktpersoner

Installera brandlarm företag Stockholm
VD / Sälj /Entreprenad chef
Christer Ferm
+46 8 649 09 00