Brandlarm företag Stockholm

Du har antagligen sökt efter “brandlarm företag Stockholm” och då har du hamnat helt rätt. Vi på Categori Data AB har arbetat i många år med data-, tele- och säkerhetsinstallationer och som certifierad anläggarfirma kan erbjuda ett brandlarm för ert företag som är analogt adresserbart med sofistikerade funktioner för alla olika behov.

Idag har vi omkring 50 anställda där samtliga är certifierade inom sitt område. När du anlitar oss erbjuder vi en användarvänlig och smidig installation av brandlarmet och genom åren har vi levererat säkra och trygga brandlarm för exempelvis köpcentrum, butiker och hotell. När du anlitar oss för att installera ett brandlarm åt ert företag kan vi alltid erbjuda er en bekväm och trygg helhetslösning.

Det innebär exempelvis att vi också kan erbjuda ett talat utrymningslarm för att förtydliga och påkalla uppmärksamhet för att få en snabb och säker utrymning vid brand. Det är många gånger mycket mer effektivt än att endast använda sig av sirener och brandlarmklockor. SBF:S rekommendation är att alla lokaler som rymmer mer än 150 personer ska vara utrustade med ett utrymningslarm.

Vi på Categori Data AB arbetar alltid med dina behov och önskemål i fokus för att ni ska få en så bra lösning som möjligt utifrån era förutsättningar. Vi har även samarbete med andra företag som är noga utvalda för att kunna leva upp till våra kunders höga krav på kvalitet.

Brandlarm företag Stockholm

Anlita oss för ett brandlarm till ert företag i Stockholm

Som ett certifierat företag med många års erfarenhet kan du vara trygg med oss på Categori Data AB som en professionell och pålitlig installatör av ditt larmsystem. Om du är intresserad av ett brandlarm till ert företag i Stockholm får du gärna ringa eller maila så berättar vi mer om oss och vad vi kan göra för dig. Välkommen!

Kontaktpersoner

Brandlarm företag Stockholm
VD / Sälj
Christer Ferm
+46 8 649 09 00
Brandlarm företag Stockholm
Projektledare
Christoff Nylén
+46 8 649 09 00