Brandlarm

Vi som certifierad anläggarfirma kan erbjuda ett brandlarmssystem som är Schrack Seconet Integral IP CX och IP MX och Eltek Delta av fabrikat Honeywell.

Systemen är godkända och intygade analogt adresserbara brandlarmsystem för alla behov. Vi tillhandahåller alla de sofistikerade funktioner som krävs för ett analogt adresserbart brandlarmsystem. Vi erbjuder ett enkelt handhavande och smidig installation för både installatör och användare. Båda systemen har inbyggda samt även externa brandförsvarstablåer och larmlagringstablå.

Talat utrymningslarm och akustiskt

Talat utrymningslarm används för alla typer av installationer i exempelvis butiker, hotell, köpcentrum mm då man önskar förtydliga talbesked vid brand för att påkalla uppmärksamhet. Ett talat utrymningslarm är många gånger mer effektivare för att få en snabb utrymning än om endast brandlarmklockor och sirener används. Ett system består av en centralenhet, förstärkare, högtalare utplacerade lämpliga ställen och mikrofoner för brandchefen och för utrop. Utrymningslarmet kan även användas till allmänna utrop, bakgrundsmusik och för att påkalla uppmärksamhet. SBF’s rekommendation är att allmänna lokaler som kan rymma fler än 150 personer ska ha ett talat utrymningslarm. Vi har flera olika system i vårt produktsortiment för att tolka alla behov från små kostnadseffektiva system upp till stora avancerade system.

Kontaktpersoner

Christer Ferm
VD / Sälj
Christer Ferm
+46 8 649 09 00
Christoff Nylén
Projektledare
Christoff Nylén
+46 8 649 09 00