Jobba hos oss

 

Servicetekniker

Om tjänsten

Som Servicetekniker på CD Säkerhetsteknik AB kommer du att utföra service och driftsättning samt kontroller på brand/inbrott/CCTV och passer-/kommunikationslösningar. Du har ett nära samarbete med projektledarna och självklart med våra duktiga tekniker som jobbar med entreprenader.

Ingen dag är den andra lik och du kommer ständigt att stöta på nya tekniska problem, vilket vi hoppas att du – precis som vi – tycker är triggande. Du arbetar individuellt och i team samt är vårt ansikte utåt mot kund.

Du ansvarar för de jobb du blir tilldelad, materiel och löpande egenkontroller enligt vårt ledningssystem. Du har även ansvar för att fortlöpande rapportera tilläggsarbeten och avvikelser.

I jobbet som servicetekniker så är det självklart att du håller dig underrättad om gällande bestämmelser om inbrottslarm, brandlarm, CCTV, Passer- och kommunikationslösningar.

Du kommer ingå i beredskapsgruppen.

Är du den vi söker?

Först och främst är du en lugn och trygg person som klarar av att jobba självständigt och tillsammans med vår arbetsgrupp för att planera och utföra våra uppdrag. Du gillar att bygga relationer och kan agera som tekniskt stöd såväl internt som externt.

Våra säkerhetslösningar är ofta baserade på dator- och nätverkslösningar vilket kräver att du har goda kunskaper inom området.

Vi vill att du har en hög teknisk kompetens och har el-teleteknisk utbildning eller motsvarande.
Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet och ett stort kunnande och erfarenhet inom säkerhet och teletekniska system trådlösa som trådbundna. Det är meriterande om du har kunskaper inom Entreprenad juridik samt BAS-P och BAS-U. Du gillar struktur, ordning och reda

Krav är att du har giltigt B-körkort

Om arbetsgivaren

CD Säkerhetsteknik AB är ett familjeägt företag med mångårig erfarenhet och stort kunnande inom säkerhetsbranschen och vi arbetar med ständiga förbättringar. Vi finns i Sundbyberg och verkar främst i Stockholmsområdet, Mälardalen men även övriga världen. Vi erbjuder Teknisk dokumentation och service dygnet runt och vi finns alltid där när kunden behöver oss.
Vi projekterar, dokumenterar och installerar data, tele och säkerhetsanläggningar.

CD Säkerhetsteknik AB är en av de större installatörerna i Mälardalen med cirka 30–40 anställda. Vi växer som företag tillsammans med våra kunder, vilket vi är mycket stolta över. Våra kunder finns bland annat inom stat, kommun och offentliga sektorn som kräver hög säkerhet.

Det innebär att vi kräver svenskt medborgarskap och kontroll hos Rikspolisstyrelsen då vi har larmklass 3, vi utför även arbeten utomlands.

Vår arbetsplats kännetecknas av att vi har stor passion och yrkesstolthet för det vi gör. Vårt mål är att göra företagen till en tryggare och säkrare arbetsplats. Oavsett vart du vänder dig i organisationen hittar du ett stort engagemang för prestanda, innovation, kundtillfredsställelse och socialt ansvar.

Kompetensutveckling ser vi som en viktig del i en lärande organisation.

Vi tillämpar även kollektivavtal från SEKO inom företaget.

Ansökan

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan som tekniker hos oss. Ansökan skickar du till hr@cdsakerhetsteknik.se