Inbrottslarm företag Stockholm

Vi på CD Säkerhetsteknik AB kan hjälpa dig med ett inbrottslarm till ditt företag i Stockholm. Certifierad larminstallatör med många års erfarenhet och stor kunskap kring allt vad gäller data-, tele- och säkerhetslösningar.

De inbrottslarmssystem vi använder oss av är maximalt säkra och utformade för att kunna möta de allra hårdaste kraven på funktion och flexibilitet för alla branscher. Genom åren har vi installerat stabila inbrottslarm för många olika kunder, som till exempel butiker, kontor, lager, skolor, industrier och verkstäder.

Vi arbetar alltid med dina behov och önskemål i fokus och levererar alltid en lösning som tar hänsyn till de individuella förutsättningarna hos varje företag. Vi vet att alla företag ser olika ut, och därmed varierar också behoven och förutsättningarna. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar så att ni alltid kan vara trygga med ert inbrottslarm i Stockholm.

Vikten av att välja rätt inbrottslarm 

Hur tråkigt det än kan kännas så är ett inbrottslarm en nödvändighet för de flesta företag. Värdefull utrustning, varor och affärshemligheter kan behöva skyddas mot stöld. Ofta så är ett inbrottslarm också ett krav från försäkringsbolagets sida för att ni ska kunna få ersättning om tjuvar skulle vara framme.

Vilken typ av larm och vilka detektorer man väljer beror på hur verksamheten ser ut och hur lokaler och anläggningar används. I vissa lägen passar det bra med rörelsedetektorer inne i lokalen eller på området och i andra så räcker det med magneter på dörrar eller fönster. Vi ger er gärna rådgivning kring de bästa lösningarna för just ert inbrottslarm och våra duktiga larminstallatörer ser till att allt kommer på plats och att alla ansvariga får utbildning för att kunna sköta om larmanläggningen till vardags.

Helhetslösningar inom inbrottslarm för företag i Stockholm

När du anlitar oss för att installera ett inbrottslarm tar vi alltid ett totalansvar och vi erbjuder alla våra kunder en helhetslösning. Larmet kopplas direkt till vår larmcentral som är uppkopplat och övervakat hela dygnet, alla dagar om året. Tack vare vår mångåriga erfarenhet har vi varit med i den senaste teknikutvecklingen, och ett självklart val för dig som vill ha ett tryggt inbrottslarm till ditt företag.

Som installatörer av inbrottslarm är vi givetvis certifierade inom de system vi använder oss av, och det gäller samtliga våra anställda. Vi är exempelvis certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 och  ISO 450001 samt medlemmar i Installatörsföretagen – IN.

Vi levererar inbrottslarm i Stockholm enligt ert företags behov och önskemål

När du anlitar oss för att installera ett inbrottslarm tar vi ansvar för hela projektet och erbjuder alla våra kunder en helhetslösning där både produkter och installation ingår. Larmet kopplas direkt till vår larmcentral som är uppkopplad och övervakad hela dygnet, alla dagar om året. Tack vare vår mångåriga erfarenhet har vi hängt med i den senaste teknikutvecklingen och vi är därför ett självklart val för dig som vill ha ett tryggt inbrottslarm till ditt företag.

Som larminstallatör i Stockholm är vi givetvis certifierade inom de system vi använder oss av. Därtill är vi certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001, ISO 450001 samt medlemmar i Installatörsföretagen – IN. Så kan du känna dig trygg med att jobbet blir gjort enligt gällande normer och att vi har ett bra system för uppföljning. 

Inbrottslarm företag Stockholm

Larminstallatör Stockholm för ert företags behov och önskemål

En extra bonus är att vi är polisgodkända som larminstallatörer med behörighet klass 3 samt innehavare av allmän elbehörighet. Idag är vi omkring 50 stycken anställda och vi samarbetar även med andra företag vid behov för att kunna leverera en så bra säkerhetslösning som möjligt för dig. Dessa företag är självklart noga utvalda av oss för att kunna möta våra kunders höga krav på kvalitet och säkerhet.

Med det sagt kan du lita på oss som ett professionellt och pålitligt företag som levererar ett säkert inbrottslarm i Stockholm enligt dina behov och önskemål. Genom åren har vi arbetat med många olika kunder inom en rad olika branscher och vi har samlat några referenser här på webben om du vill ta en titt på vad vi arbetat med tidigare.

Kontakta oss för ett inbrottslarm till ditt företag i Stockholm

Du som är intresserad av ett nytt inbrottslarm till ditt företag i Stockholm är varmt välkommen att höra av dig till oss på CD Säkerhetsteknik AB, så berättar vi gärna mer om oss, hur vi jobbar och vad vi kan göra för dig. Ring eller maila oss så hjälper vi dig.

Du når oss även via kontaktformuläret här på vår hemsida – fyll i så återkommer vi till dig så snart vi kan. Varmt välkommen till CD Säkerhetsteknik AB för inbrottslarm företag Stockholm!

Kontaktpersoner

Inbrottslarm företag Stockholm
VD / Sälj
Christer Ferm
+46 8 649 09 00
Inbrottslarm företag Stockholm
Behörig ingenjör inbrottslarm / Konstruktion
Dan Vennström
+46 8 649 09 00