Inbrottslarm företag Stockholm

Vi på Categori Data AB kan hjälpa dig med ett inbrottslarm till ditt företag i Stockholm. Vi är ett företag med många års erfarenhet och stor kunskap kring allt vad gäller data,- tele- och säkerhetslösningar.

De inbrottslarmssystem vi använder oss av är maximalt säkra och utformade för att kunna möta de allra hårdaste kraven på funktion och flexibilitet. Genom åren har vi installerat stabila inbrottslarm för många olika kunder, som till exempel butiker, kontor, lager, skolor, industrier och verkstäder.

Vi arbetar alltid med dina behov och önskemål i fokus och levererar alltid en lösning som tar hänsyn till de individuella förutsättningarna hos varje företag. Vi vet att alla företag ser olika ut, och därmed varierar också behoven och förutsättningarna. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar så att ni alltid kan vara trygga med ert inbrottslarm i Stockholm.

Helhetslösningar inom inbrottslarm för företag i Stockholm

När du anlitar oss för att installera ett inbrottslarm tar vi alltid ett totalansvar och vi erbjuder alla våra kunder en helhetslösning. Larmet kopplas direkt till vår larmcentral som är uppkopplat och övervakat hela dygnet, alla dagar om året. Tack vare vår mångåriga erfarenhet har vi varit med i den senaste teknikutvecklingen, och ett självklart val för dig som vill ha ett tryggt inbrottslarm till ditt företag.

Som installatörer av inbrottslarm är vi givetvis certifierade inom de system vi använder oss av, och det gäller samtliga våra anställda. Vi är exempelvis certifierade enligt ISO 9001 och 14001, certifierade enligt OHAS 18001-2007 samt medlemmar i Installatörsföretagen – IN.

Vi levererar inbrottslarm i Stockholm enligt ert företags behov och önskemål

Dessutom är vi polisgodkända som larminstallatörer med behörighet klass 3 samt innehavare av allmän elbehörighet. Idag är vi omkring 50 stycken anställda och vi samarbetar även med andra företag vid behov för att kunna leverera en så bra säkerhetslösning som möjligt för dig. Dessa företag är självklart noga utvalda av oss för att kunna möta våra kunders höga krav på kvalitet när det kommer till säkerhet.

Med det sagt kan du lita på oss som ett professionellt och pålitligt företag som levererar ett säkert inbrottslarm i Stockholm enligt dina behov och önskemål. Genom åren har vi arbetat med många olika kunder inom en rad olika branscher och vi har samlat några referenser här på webben om du vill ta en titt på vad vi arbetat med tidigare.

Inbrottslarm företag Stockholm

Kontakta oss för ett inbrottslarm till ditt företag i Stockholm

Du som är intresserad av ett nytt inbrottslarm till ditt företag i Stockholm är varmt välkommen att höra av dig till oss på Categori Data AB, så berättar vi gärna mer om oss, hur vi jobbar och vad vi kan göra för dig. Ring eller maila oss så hjälper vi dig.

Du når oss även via kontaktformuläret här på vår hemsida – fyll i så återkommer vi till dig så snart vi kan. Varmt välkommen till Categori Data för inbrottslarm företag Stockholm!

Kontaktpersoner

Inbrottslarm företag Stockholm
VD / Sälj
Christer Ferm
+46 8 649 09 00
Inbrottslarm företag Stockholm
Kalkyler / Teknisk Support
Mats Gredemyr
+46 8 649 09 00