Kameraövervakning butik Stockholm

Du har förmodligen sökt på “kameraövervakning butik Stockholm” och då har du kommit helt rätt. Vi på Categori Data AB är specialister på data-, tele- och säkerhetsinstallationer och kan hjälpa dig med ett driftsäkert och effektivt övervakningssystem till din butik.

Tack vare vår mångåriga branscherfarenhet vet vi vilka utmaningar och behov våra kunder står inför och vi erbjuder dig alltid en skräddarsydd lösning, eftersom vi vet att förutsättningarna i alla butiker ser olika ut. Idag har vi omkring 50 anställda och samtliga installatörer är givetvis certifierade inom de system vi använder.

Helhetslösningar inom kameraövervakning för butiker

Idag har nästan alla verksamheter och butiker någon form av kameraövervakning, en oslagbar investering när det kommer till säkerheten för såväl kunder som anställda och ägare. Det är dessutom en trygghetsskapande åtgärd för att förebygga rån, stölder och våld.

Vi på Categori Data AB har hängt med i teknikutvecklingen genom åren och kan erbjuda dig ett övervakningssystem till din butik som håller hög kvalitet. Vi tar alltid ett totalansvar när du anlitar oss och kan alltid erbjuda dig som kund en helhetslösning, varför du alltid kan lita på oss som en professionell och trygg installatör.

Kameraövervakning butik Stockholm

Kontakta oss för ett övervakningssystem i Stockholm

Hör gärna av dig till oss på Categori Data AB om du behöver kameraövervakning till din butik i Stockholm, så berättar vi gärna mer om oss och vad vi kan göra för dig. Du når oss på telefon, mail eller via kontaktformuläret här på webben – fyll i så återkommer vi till dig så snart som möjligt. Välkommen.

Kontaktpersoner

Kameraövervakning butik Stockholm
VD / Sälj
Christer Ferm
+46 8 649 09 00
Kameraövervakning butik Stockholm
Servicechef
Kjell Arvidsson
+46 8 649 09 00