Porttelefon passersystem företag

Vi erbjuder smarta lösningar för porttelefon och passersystem för företag. Få full kontroll över vilka personer som rör sig in, ut och inom företaget med en skräddarsydd lösning för passagekontroll. Med lång erfarenhet av installation och service av passersystem och porttelefoner med och utan kamera tar vi fram en lösning som passar just ditt företags behov.

De flesta företag har idag någon form av passersystem till sina lokaler för att säkerställa att endast behörig personal och registrerade besökare befinner sig i byggnader och på anläggningar. Vi på Categori Data AB har mångårig erfarenhet av att ta fram skräddarsydda lösningar för porttelefon och passersystem åt företag och andra typer av organisationer inklusive sjukhus, kommuner, skolor med flera. För mer information om våra passersystem för bostadsrättsföreningar, vänligen se denna sida.

När du vänder dig till oss så får du personlig hjälp av en av våra experter som tillsammans med dig tar fram en specifikation på vad ni behöver. Våra kunniga och erfarna installatörer ser sedan till att allt kommer på plats och att ni får utbildning i att hantera era system. Skulle det uppstå något problem eller behov av att bygga ut systemet så erbjuder vi givetvis service och underhåll. Välkommen att kontakta oss idag så sätter vi igång med att ta fram ert nya system för porttelefoner och passagekontroll.

Porttelefon till företaget med eller utan kamera

En porttelefon är ett utmärkt verktyg för att säkerställa att man enbart släpper in behöriga personer till kontor, fabrik eller butik – eller till en hel fastighet om den delas med andra. Att möjliggöra öppning av dörrar på distans är både praktiskt och smidigt, särskilt i fastigheter med flera våningsplan.

På sistone har det blivit populärt att välja till kamera till sin porttelefon i företaget, framför allt för att det då blir lättare att säkerställa att det verkligen är rätt person som ber om att få bli insläppt. Det är inte alltid enkelt baserat enbart på ljudet. Men för den som ändå föredrar en enklare lösning med enbart ljud så finns givetvis det alternativet tillgängligt.

Samtliga porttelefoner i vårt sortiment håller hög kvalitet och kan integreras i system för passagekontroll.

Passersystem företag med full kontroll

Många företag önskar flexibla lösningar för passerkontroll i sina fastigheter. Vi tillhandahåller smarta lösningar som går att integrera med många välkända lösningar för lås som finns på marknaden.

Ett passersystem har många fördelar gentemot att utfärda nycklar till alla dörrar i en fastighet. Genom att använda en elektronisk tag eller passerkort så går det att lägga till och dra ifrån behörigheter utifrån att behoven ändras. En anställd som byter avdelning kan enkelt få en ny behörighet tilldelad via ett datorsystem och kommer därefter åt de utrymmen som personen har rätt att vistas i. Likaså är det enkelt att utfärda tillfälliga passerkort eller nyckelbrickor till besökare där ni själva bestämmer hur länge de ska vara giltiga och vilka rum och utrymmen som personen får tillgång till.

Skulle ett passerkort eller en nyckeltag tappas bort så kan man enkelt blockera den i systemet, till skillnad från traditionella nycklar där det kan bli tvunget att byta ut ett eller flera lås i fastigheten om nycklar kommer på villovägar. Det är alltså inte enbart en säkerhetsaspekt utan även en fråga om kostnad. Att spärra och utfärda ett nytt passerkort eller en ny tag kostar en bråkdel av vad det kostar att byta lås och nycklar.

Varför välja Categori Data AB/CD Säkerhetsteknik AB?

Lång erfarenhet, personlig service och marknadens bästa produkter är bara några av de argument som vi vill framhäva. När du väljer oss för porttelefon och / eller passersystem till ditt företag så får du tillgång till ett företag med mycket lång erfarenhet. Det betyder att vi vet vad som fungerar bra och inte i olika typer av verksamhet samt håller oss uppdaterade om nyheter som kommer ut på marknaden. Vi finns alltid där om du behöver något extra eller hjälp med något i systemet. Välkommen att kontakta oss idag så sätter vi igång!