Säkerhet

CD är certifierat i höga larmklassen, klass 3. Vi kan därför hantera verksamheter med extremt höga skyddsbehov. Förutom banker och kärnkraftverk skyddar vi industrier, företag, fastigheter, varuhus, butiker, skolor, hamnar, sjukhus, elkraftstationer och byggarbetsplatser.

Inbrottslarmsystemen vi använder oss av är ett maximalt säkerhetssystem som är utformat för att möta de allra hårdaste funktions- och flexibilitetskraven. Utbyggbart adresserbart buss-system med traditionella dubbelbalanserade sektioner, separata 2-tråds adresslingor samt möjlighet till trådlösa sektioner. Support för upp till 32 kortläsare med 1000 handhavare uppdelat i 8 olika larmområden. Ett säkerhetssystem för medelstora till större företag t.ex. kontor, butiker, varuhus, lager, verkstäder, industrier, skolor etc.

Passeranläggning

Passersystemen finns både som standalone läsare eller som nätverk se nedan.

Ett passersystem är egentligen en eller flera kortläsare som kopplas samman och administreras från en dator. Den största fördelen är naturligtvis att man därigenom uppnår en förenklad administration och får en bättre överblick över personal och dörrar.

En kortläsare kan programmeras direkt ifrån kortläsarens knappsats, eller via PC-mjukvaran. Mjukvaran som är mycket enkel att sköta och erbjuder en attraktiv kostnadsbild för såväl första dörren som när du väljer att bygga vidare till flera dörrar eller expanderar systemet till att omfatta ett flertal olika fastigheter.

 

Kontaktpersoner

Christer Ferm
VD / Sälj
Christer Ferm
+46 8 649 09 00
Dan Vennström
Behörig ingenjör inbrottslarm / Konstruktion
Dan Vennström
+46 8 649 09 00