Kameraövervakning arbetsplats

Du har förmodligen sökt på “kameraövervakning arbetsplats” och då har du kommit helt rätt. Vi på Categori Data AB är specialister på data-, tele- och säkerhetsinstallationer och kan hjälpa er med ett driftsäkert och effektivt kameraövervakningssystem för er arbetsplats.

Vi har full koll på vilka utmaningar och behov våra kunder kan tänkar stå inför, vi erbjuder alltid skräddarsydda lösningar då vi vet att alla arbetsplatser ser olika ut och har olika krav. Mycket av detta kommer från vår långa erfarenhet inom säkerhetsbranschen. Vi är idag ca 50 anställda och alla våra installatörer har självklart certifierat sig inom alla de system som vi använder oss av.

Effektiva lösningar inom kameraövervakning på arbetsplatser

De flesta arbetsplatser och verksamheter har idag någon slags kameraövervakning. Kameraövervakning ger er en mycket bra investering för säkerheten åt anställda och ägare, men inte minst era kunder. Det hjälper även till att förebygga saker som stölder, rån och våld.

Tack vare att vi på Categori Data AB hänger med i teknikutveckling under åren så har vi möjligheten att erbjuda er arbetsplats kameraövervakning som håller mycket hög kvalitet. När du anlitar oss så kan ni vara säkra på att vi tar ett totalansvar och erbjuder er helhetslösningar, därför kan ni lita på oss som en professionell och trygg installatör.

Kameraövervakning arbetsplats

Kontakta Cateogri Data för kameraövervakning på arbetsplats

Vill ni veta mer om vad vi kan erbjuda er när det kommer till kameraövervakning på arbetsplatser? Hör då av er till oss, vi vill gärna berätta mer om oss och vårt erbjudande. Ni når oss enklast via kontaktformuläret på hemsidan eller via telefon och mail. Vi återkommer till er så fort som möjligt. Varmt välkommen!
Hör gärna av dig till oss på Categori Data AB om du behöver kameraövervakning till din butik i Stockholm, så berättar vi gärna mer om oss och vad vi kan göra för dig. Du når oss på telefon, mail eller via kontaktformuläret här på webben – fyll i så återkommer vi till dig så snart som möjligt. Välkommen.

Kontaktpersoner

Kameraövervakning arbetsplats
VD / Sälj
Christer Ferm
+46 8 649 09 00
Kameraövervakning arbetsplats
Servicechef
Kjell Arvidsson
+46 8 649 09 00