Datanät Stockholm

Välkommen till oss på Categori Data AB/ CD säkerhetsteknik AB när du behöver hjälp med datanät i Stockholm. Vi är ett data-, tele- och säkerhetsföretag med expertis kring allt som rör datanät och kan installera strukturerade kabelsystem.  

Som certifierade installatörer kan vi även utföra designarbete i syfte att ta fram hur ett strukturerat kommunikationsnät kan uppnås i ett nytt nätverk, enligt gällande standarder, krav och policys. Vi har många års erfarenhet i branschen och har omkring 50 anställda – samtliga med stort kunnande inom respektive område.

Helhetslösningar inom datanät och säkerhet

Ett av våra specialområden är just datanätverkslösningar från fiber till uttag. När du anlitar oss för datanät i Stockholm erbjuder vi alltid en helhetslösning till dig som kund och vi tar alltid ett övergripande ansvar.

Det gör att du kan vara trygg med att anlita oss och vi arbetar alltid med dina önskemål och behov i fokus för att kunna leverera den bästa lösningen för dig som möjligt. Vi har samarbete med flera andra företag och dessa har handplockats av oss för att kunna möta våra kunders höga krav på kvalitet. Våra installatörer är certifierade med lång erfarenhet inom de system vi använder.

Datanät Stockholm

Anlita oss för hjälp med datanät i Stockholm

Om du är intresserad av ett datanät i Stockholm är du varmt välkommen att höra av dig till oss på CD Säkerhetsteknik AB (före detta Categori Data), så berättar vi mer om oss och hur vi kan hjälpa dig. Du når oss enklast genom att ringa, maila eller fylla i kontaktformuläret här på vår hemsida, så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Kontaktpersoner

Datanät Stockholm
Säljchef
Esbjörn Ferm
+46 8 649 09 00
Datanät Stockholm
Projektledare
Tom Sinclair
+46 8 649 09 00