Fiberinstallatör Stockholm

Vänd dig till oss på Categori Data AB när du behöver en fiberinstallatör i Stockholm. Vi är ett företag med mångårig erfarenhet inom data,- tele- och säkerhetsinstallationer och har genom åren levererat driftsäkra och stabila fiberinstallationer till en rad olika företag.

Tack vare våra många år i branschen har vi bred kompetens och kunskap om bra och effektiva installationer. Idag är vi ungefär 50 anställda, och alla våra installatörer är givetvis certifierade inom de system vi använder oss av. Fördelen med att anlita oss som fiberinstallatör är att vi alltid tar ett totalansvar och vi erbjuder alltid en komplett helhetslösning – enkelt och bekvämt.

Fiberinstallatör med era behov och önskemål i fokus

Vi har även samarbete med flera andra företag som är noga utvalda av oss för att kunna motsvara våra kunders höga krav på kvalitet. Det gör att vi alltid kan leverera en så bra lösning som möjligt för dig och vi arbetar alltid med dina behov och önskemål i fokus.

Som installatörer är vi certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001, OHAS 18001-2007 och vi är också medlemmar i Installatörsföretagen – IN. Det gör att du alltid kan lita på vår professionalism och trovärdighet som installatörer.

Fiberinstallatör Stockholm

Anlita oss som fiberinstallatör i Stockholm

Vi har haft många nöjda kunder genom åren, och om du vill anlita oss som fiberinstallatör i Stockholm får du gärna höra av dig till oss så berättar vi mer om oss och vad vi kan göra för dig. Du når oss enklast via telefon, mail eller kontaktformuläret här på webben. Välkommen till Categori Data AB.

Kontaktpersoner

Fiberinstallatör Stockholm
Entreprenad chef/Projektledare
Christoff Nylén
+46 8 649 09 00
Fiberinstallatör Stockholm
Projektledare
Tom Sinclair
+46 8 649 09 00