Inbrottslarm kontor Stockholm

Du har antagligen sökt på “inbrottslarm kontor Stockholm” och då har du kommit alldeles rätt. Vi på Categori Data AB  är experter med stort kunnande inom data,- tele- och säkerhetsinstallationer och kan erbjuda dig ett säkert och enkelt inbrottslarm till ert kontor.

Vi har lång erfarenhet i branschen och fokuserar alltid på de individuella behoven och förutsättningarna som finns ute hos våra kunder, eftersom vi vet att alla kontor och arbetsplatser ser olika ut och att behoven därmed varierar. Det gör att du kan vara säker på att få en så bra säkerhetslösning som möjligt när du anlitar oss eftersom vi alltid skräddarsyr varje säkerhetslösning.

De inbrottslarmssystem vi använder är maximalt säkra och utformade för att kunna möta de allra tuffaste kraven på funktion och flexibilitet. Larmet är kopplat direkt till vår larmcentral som är övervakat och uppkopplat dygnet runt, alla dagar om året. Vi är omkring 50 duktiga installatörer som arbetar här, och tack var vår mångåriga erfarenhet har vi hängt med i teknikutvecklingen genom åren vilket gör att vi alltid kan erbjuda ditt kontor ett så effektivt och säkert inbrottslarmssystem som möjligt.

Godkända installatörer av inbrottslarm till kontor

Som installatörer av inbrottslarm till kontor är vi givetvis certifierade inom de olika system vi arbetar med. Vi innehar certifikat enligt ISO 14001, ISO 9001, OHAS 18001-2007 och vi är medlemmar i Installatörsföretagen – IN. Dessutom är vi polisgodkända som larminstallatörer med behörighet klass 3 samt innehavare av allmän elbehörighet.

När du anlitar oss kan du vara trygg med att vi alltid tar ett totalansvar och att vi alltid erbjuder en helhetslösning till dig som kund – enkelt, tryggt och bekvämt. Eftersom vi alltid vill erbjuda våra kunder den allra bästa lösningen har vi också samarbeten med en rad andra företag vid behov. Dessa är givetvis noga utsedda av oss, för att de ska kunna möta våra kunders höga krav på kvalitet.

Med andra ord är vi ett professionellt och pålitligt installationsföretag som levererar säkerhet till ert kontor enligt era behov och villkor. Genom åren har vi arbetat med många olika företag och kontor, och om du är nyfiken på vilka uppdrag vi haft tidigare får du gärna ta en titt på våra referenser här på hemsidan.

Inbrottslarm kontor Stockholm

Anlita oss för ett inbrottslarm till ert kontor i Stockholm

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss på Categori Data AB om du är intresserad av ett nytt inbrottslarm till ert kontor i Stockholm, så hjälper vi dig. Kontakta oss gärna per telefon eller mail så berättar vi gärna mer om hur vi arbetar och vad vi kan göra för dig. Du kan också fylla i kontaktformuläret här på hemsidan, så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Kontaktpersoner

Inbrottslarm kontor Stockholm
VD / Sälj
Christer Ferm
+46 8 649 09 00
Inbrottslarm kontor Stockholm
Behörig ingenjör inbrottslarm / Konstruktion
Dan Vennström
+46 8 649 09 00