Larmanläggning Stockholm

Vänd dig till oss på Categori Data AB när du vill ha hjälp med en larmanläggning i Stockholm. Vi är ett företag med specialistkompetens inom data-, tele- och säkerhetsinstallationer, och är  en av de större installatörerna i Mälardalen som erbjuder kompletta helhetslösningar till våra kunder.

Som certifierad anläggningsfirma kan vi hjälpa dig med den bästa lösningen när det kommer till larmsystem, helt enligt dina behov och önskemål. Genom åren har vi jobbat med en rad olika fastighetsägare, butiksägare, säkerhetschefer och arkitekter med såväl brandlarm och utrymningslarm som inbrottslarm.

Helhetslösningar inom larmanläggning och säkerhet

Gemensamt i alla våra uppdrag är dock den höga kvaliteten och säkerheten – alla våra larmsystem är maximala säkerhetssystem, utformade för att kunna möta de hårda kraven på funktion och flexibilitet.

Fördelen med att anlita oss på Categori Data AB är framförallt att vi alltid erbjuder en helhetslösning för dig som kund, och att vi alltid tar ett totalansvar i varje uppdrag. Vi är ISO-certifierade enligt 9001 och 14001 samt certifierade enligt OHAS 18001-2007 och medlemmar i Installatörsföretagen – IN.

Med det sagt kan du vara trygg med oss som en pålitlig och professionell installatör av larmanläggningar. Vi samarbetar även med en rad andra företag för att kunna ge dig som kund den bästa lösningen och givetvis är dessa företag noga utvalda för att kunna möta de höga kraven på kvalitet.

Larmanläggning Stockholm

Kontakta oss angående en larmanläggning i Stockholm

Du får gärna ringa eller maila till oss om du är intresserad av en larmanläggning i Stockholm av oss, så berättar vi gärna mer om vad vi kan göra för dig. Välkommen till Categori Data AB.

Kontaktpersoner

Larmanläggning Stockholm
VD / Sälj
Christer Ferm
+46 8 649 09 00
Larmanläggning Stockholm
Behörig ingenjör inbrottslarm / Konstruktion
Dan Vennström
+46 8 649 09 00