Övervakning Stockholm butik

Vänd dig till oss på Categori Data AB om du behöver hjälp med övervakning till din butik i Stockholm. Vi är ett företag med många års erfarenhet av data,- tele- och säkerhetsinstallationer och vi kan alltid erbjuda dig som kund en komplett helhetslösning.

När du anlitar oss tar vi alltid ett totalansvar och alla våra installatörer är självklart certifierade i de system vi använder oss av.

Våra många år i branschen har gett oss gedigen kompetens och kunnande och vi vet precis vilka utmaningar och problem våra kunder kan tänkas stå inför. Vi vet att alla butiker och varuhus ser olika ut där förutsättningarna varierar. Därför kan vi alltid erbjuda dig en professionell och skräddarsydd lösning eftersom vi alltid arbetar med dina behov och önskemål i fokus.

Övervakning i butik, varuhus m.m bidrar med ökad trygghet

Idag har nästan alla varuhus och butiker något system för övervakning och det är en av de klokaste investeringarna du kan göra för din verksamhet. Det ger en ökad trygghet för både kunder, anställda och ägare, samtidigt som det är en effektiv åtgärd för att förhindra brott, såsom till exempel stöld, rån, hot eller våld.

Genom åren har vi installerat övervakning i flera olika butiker i Stockholmsområdet och tack vare vår långa erfarenhet har vi hängt med i teknikens utveckling och kan därför leverera en driftsäker och bra lösning för just dina behov.

Certifierad installatör av övervakning i Stockholm

Idag är vi omkring 50 anställda och alla våra installatörer är givetvis certifierade inom de system vi arbetar med. Vi är till exempel certifierade inom ISO 14001, ISO 9001, OHAS 18001-2007 samt certifierade som anläggningsfirma, SBCS. Med det sagt kan du lita på oss som en professionell och tillförlitlig installatör när du behöver övervakning till din butik.

Med oss får du alltid en driftsäker helhetslösning och vi har samarbete med en rad andra företag för att alltid kunna leverera en så bra lösning som möjligt till våra kunder. Dessa företag är självklart noga utvalda av oss på Categori Data AB, för att motsvara våra kunders höga krav på kvalitet.

Vi har arbetat med övervakning till många olika butiker genom åren, och om du är nyfiken på vad vi har gjort tidigare får du gärna ta en titt bland våra referenser som vi har samlat här på hemsidan.

Övervakning Stockholm butik

Kontakta oss för övervakning till din butik i Stockholm

Vi på Categori Data AB är helt enkelt specialister på allt som rör säkerhet, larm och övervakning och vi har ett mycket stort kunnande inom dessa områden. Om du är intresserad av att skaffa övervakning till din butik i Stockholm får du gärna höra av dig till oss så berättar vi mer om oss och vad vi kan göra för dig.

Du når oss enklast genom att ringa, maila eller fylla i vårt kontaktformulär här på webben.

Kontaktpersoner

Övervakning Stockholm butik
VD / Sälj
Christer Ferm
+46 8 649 09 00
Övervakning Stockholm butik
Behörig ingenjör CCTV / Konstruktion
Dan Vennström
+46 8 649 09 00