Säkerhetssystem Stockholm

Du som behöver ett säkerhetssystem i Stockholm – välkommen till oss på Categori Data AB. Vi är experter på lösningar inom data-, tele- och säkerhetsinstallationer och hjälper dig att ta fram en säkerhetslösning som passar dina behov och önskemål.

Vi arbetar med både butiker, köpcentrum, hotell och fastigheter där det är de individuella förutsättningarna som styr. Oavsett vilket typ av säkerhetssystem du är ute efter kan du dock alltid lita på att vi levererar säkerhet och kvalitet i varje uppdrag.

I strävan efter att alltid ge dig en så bra lösning som möjligt har vi samarbete med flera andra företag och dessa är givetvis noga utvalda av oss för att kunna leva upp till våra kunders höga krav på kvalitet. Vi arbetar bland annat med installationer av brandlarm, inbrottslarm, passersystem och nätverksinstallationer.

Certifierade installatörer av säkerhetssystem

Som installationsföretag är vi certifierade inom flera olika områden, bland annat ISO 14001, ISO 9001 och OHAS 18001-2007. De system vi erbjuder är utformade för att möta de allra hårdaste flexibilitet- och funktionskraven och vi kan alltid erbjuda dig som kund en helhetslösning när du anlitar oss för ett säkerhetssystem.

Utöver det tar vi dessutom alltid ett totalansvar för installationen, vilket gör att du kan lita på oss som en pålitlig och professionell installatör. Vi har omkring 50 anställda där samtliga är certifierade inom de system vi använder.

Säkerhetssystem Stockholm

Kontakta oss angående ett säkerhetssystem i Stockholm

Tack vare våra många års erfarenhet i branschen kan vi alltid leverera den bästa lösningen enligt de behov du har. Om du är intresserad av att anlita oss för ett säkerhetssystem i Stockholm är du varmt välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer om oss och vad vi kan göra för dig. Du når oss på telefon, mail eller genom att fylla i kontaktformuläret här på webben.

Kontaktpersoner

Säkerhetssystem Stockholm
VD / Innesälj / Kalkyler
Christer Ferm
+46 8 649 09 00
Säkerhetssystem Stockholm
Behörig ingenjör inbrottslarm / Konstruktion
Dan Vennström
+46 8 649 09 00