Fortsatt förtroende från kunder

Under tredje kvartalet har vi fått fortsatt förtroende.

I september/oktober har vi fått följande:
Swedbank, en av Sveriges största banker, anlitar oss för installation av datanät i två bankkontor till ett värde av 350.000 Kronor.

IBM fyllde 2011 100 år i världen och 83 år i Sverige och produkterna är idag inte längre hålkortsmaskiner, vågar och klockor. Men huvuduppgiften är densamma, att hjälpa företag och organisationer att utveckla sin affärsverksamhet med hjälp av teknik.
CD har ett långt förtroende från IBM att utföra arbeten inom företagets datorhallar under september-oktober till ett värde av 365.000 kronor.

Huddinge kommun har över 100 000 invånare och är den största kommunen i Stockholms län efter Stockholms stad. Huddinge ligger bara 15 minuter från Stockholm city, har under hösten beställt installationer av datanät i Stuvstas dagliga verksamhet och hemtjänst.

Solna stad är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag och nationalarenan Friends. CD kommer att starta installationer vid Fridhemsskolan under november månad till ett värde av 695.000 kronor. Entreprenaden omfattar uppdatering av datanät och kanalisation.

FF Profilreklam, som har lång erfarenhet av profilprodukter- allt ifrån profilkläder och arbetskläder till alla sorters giveaways samt nyckelband och USB minnen. Har anlitat oss för uppgradering av säkerhetskydd och datanät. Vi har även fått serviceavtal med dem.

Inte bara fest, tar hand om era gäster och ser till att ert event lever upp till förväntningarna och når uppsatta mål. CD har installerat ett nytt säkerhetsskydd i lokalerna, och tecknat ett serviceavtal.

Advokatfirman Inter, är det de heter. Juridikens kärna är att lösa tvister mellan parter, att vägleda mellan rätt och fel, mellan svart och vitt. De tog därför namnet INTER från den latinska prepositionen som betyder exakt det, ”mellan”. INTER ger dig rätt råd, i rätt tid, så att du når dit du vill. De erbjuder kompetens inom skilda områden med en sak gemensamt – gedigen kunskap. CD har utökat Inters säkerhetsskydd och brandsäkerhet till ett värde av 55.000 kronor, samt har nu ett serviceavtal med dem.

Söderlarm och Stockholms Brandservice har anlitat CD såsom underentreprenör för utförande av teknisk dokumentation, driftsättning och funktionskontroll av ett antal brandlarmsanläggningar inom Stor-Stockholm till ett värde av 550.000 kronor.

« Tillbaka