Hänt i kvartal 4

Så här på årets sista dag gör vi lite uppdateringar om vad som hänt under det gångna kvartalet.

är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser de till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.
Vision har beställt ett nytt fastighetsnät för sina nya lokaler i Värtahamnen. Utförandet sker under januari-mars 2019. Omfattningen är både koppar- och fiberlänkar.

har funnits i Mälardalen sedan 1950 och är idag 350 medarbetare med en omsättning på 700 miljoner kronor. Huvudkontoret är beläget i Uppsala och de finns även lokalt representerade i Stockholm via filialkontor. Sallén erbjuder elinstallationer över hela Mälardalen, allt från mindre servicearbeten till större entreprenadprojekt.
Categori Data AB är anlitade för att utföra uppdrag vid Urban Escape Stockholm (fd Gallerian) med att installera, felsöka och driftsätta brand- och utrymningsanläggningar av fabrikat Schrack-Seconet fram till vecka 6 2019.
Vi har även uppdraget åt dem att utföra installation av brand- och utrymningslarm samt telesignalanläggningar vid Nya Karolinska (NKV), vilket ska vara klart vecka 11 2019.

är en av Nordens ledande facility management-leverantörer, och erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt.
Coor har beställt byte av ett befintligt brand- och utrymningslarm i äldreboendet Sarvträsk Mensättra i Orminge. Vi installerar nya detektorer och ny centralapparat med BFT av fabrikat Schrack-Seconet.

erbjuder kundanpassade helhetslösningar för byggsektorns, näringslivets och den offentliga sektorns behov av maskiner, utrustning och flyttbara lokaler. Det sker genom uthyrning av ett komplett sortiment av produkter, kompletterat med hyresrelaterad service och försäljning. Genom ett internationellt nätverk av lokala uthyrningsdepåer kombinerar Cramo det lokala företagets styrka med det internationella företagets resurser.
Vid Scania, Södertälje projekterar, installerar och driftsätter vi datanät- och brandlarmsanläggningar i lokaler skapade av Cramo.

i Huddinge kommun öppnar hösten 2019. Du som väljer att gå här kommer tillbringa din gymnasietid i en unik miljö – mitt bland framtidens och nutidens forskare, tekniker, läkare och entreprenörer. Skolan ligger nämligen mitt på Campus Flemingsberg.
Categori Data AB har förtroendet att installera ett strukturerat fastighetsnät i de nya lokalerna.

är ett globalt företag, ständigt i framkant av teknisk innovation. Sedan 1928 har vi haft verksamhet i Sverige där vi bidragit till att göra Sverige till ett av de mest digitalt utvecklade länderna i världen. IBM är med bred marginal Sveriges äldsta IT-företag.
Vi har sedan flera år tillbaka förtroendet att installera koppar- och fiberlänkar i IBM:s datorhallar. Nu är det avtalet förlängt ytterligare några år.

, utlandsmyndigheterna har förlängt avtalet med oss. Uppdraget innebär projektering, installation och dokumentation av anläggningar i flera olika lokaler.

Vi tackar våra kunder för förtroendet att utföra våra tjänster.

« Tillbaka