Information och Nyheter 4:e kvartalet 2015

Under kvartalet så har flera av våra stora kunder gett oss ett stort förtroende med att beställa mer installationer och tjänster av oss.

Under kvartal 4 pågick bokslutarbetet som avslutades i oktober och det visade ett bra resultat för företaget med en vinst på 2,4 miljoner.

Personalrekryteringen fortsatte under hösten och vi blev totalt 51 anställda i företaget. Fortsatt utveckling gör att vi fortsättningsvis behöver fler medarbetarre.

Den 11 och 12 december spenderade vi tid med våra nära och kära på skansenakvariet med god mat och underhållning.

Under kvartalet så har flera av våra stora kunder gett oss ett stort förtroende med att beställa mer installationer och tjänster av oss.

På Swedbank i Uppsala har ett kommunikationsnät byggts med ca 300 uttag, backbone och patchkablage. Swedbank har även beställt nya kommunikationsnät i Luleå, Sundsvall och på Hamngatan i Stockholm. Arbeten startar under 1:a kvartelet 2016. Vi tackar för det stora förtroendet och trevliga samarbetet.

TDC. Vi har tecknat avtal med TDC gälande S:t Erik Kom med att installera accesspunkter och switchar som ska driftsättas ute i samtliga lokaler som Stockholm Stad är ansvariga för.

Solna stad har under kvartalet beställt ca 800 st accesspunkter till samtliga skolor och äldreboenden som skall monteras och driftsättas.

Locum AB. Arbetet med Huddinge och Norrtälje Sjukhus fortsätter och tilläggsarbeten har beställts. Projekten med byta av brandlarm beräknas pågå resten av året i Huddinge och slutbesiktningar sker mot slutet av 2016. Norrtälje Sjukhus är på sluttampen och beräknar att slutbesiktning påbörjas under mars månad. Vi tackar för det stora förtroendet och trevliga samarbetet.

S:t Erik har beställt löpande arbeten under kvartalet till ett ordervärde på ca: 1,8 miljoner kronor med att förstärka datanätverken inom Stockholms Stad. Vi tackar för det stora förtroendet och trevliga samarbetet.

Förvaltaren Fastighets AB i Sundbyberg har beställt ombyggnation och utökning av Brandlarmet i Hallonbergens Centrum i samband med ombyggnationer och upprustning av lokalerna. Arbetet påbörjas under kvartal 1 och beräknas bli klart under hösten 2017.

« Tillbaka