KVARTAL 2.1 2019

Nu går vi in i semester- och ledighetsperiod för många av oss, kunder och leverantörer.
Vi finns tillgängliga hela sommaren via de ordinarie kontaktytorna.
Nedan ser ni några av våra projekt som pågår under sommaren.

Vi på CD önskar er en skön sommar.

Här jobbar arkitekter, ingenjörer och specialister som identifierar möjligheter, tar fram visioner och hanterar utmaningar – allt för att våra kunder ska kunna förverkliga en hållbar helhet. Det som driver PE framåt är viljan att förnya och förbättra. Det drivet och engagemanget attraherar inte bara kunder utan också de bästa medarbetarna.

PE är en konsultkoncern inom samhällsbyggnad och industri som grundades 2006. Sedan dess har vi vuxit till mer än 1 200 medarbetare på 37 orter i Sverige – och vi fortsätter att växa i snabb takt.
CD har fått förtroendet att installera nytt inbrott/passersystem av fabrikat Assa Arx i PEs kontor i Uppsala.

Zälls El startades 2001 av de båda entreprenörerna och yrkesmännen Peter Zäll och Niklas Hall. Målsättningen var att leverera ett komplett tjänsteutbud med god kvalitet. Idag har verksamheten kompletterats med Zälls Network och omsätter över 60 MSEK. Verksamheten bedrivs enligt fastställd arbetsmiljöplan med kvalitets- och miljöansvar. Tillsammans har bolagen närmare 30 medarbetare med gedigen kompetens inom el, tele och data.
CD har även uppdraget åt dem att utföra installation av datanät tillsammans med dem fram t.o.m vecka 28.

GroupM är den globala ledningsgruppen för global media investment management. Dom erbjuder intelligensen att hitta eller skapa värdefulla publikgrupper, kraften att engagera dem mest effektivt och effektivt, och möjligheten att skapa önskade marknadsresultat.

GroupM är Sveriges största mediebyråsnätverk, inklusive byråer Maxus, MEC, MediaCom och Mindshare. Tillsammans har dom organiserat NextM, en konferens om innovation, kommunikation och framtida teknik. GroupM vill inspirera till nytt tänkande, initiera friska samtal och öppna upp för det oväntade.
Categoridata har fått förtroendet att utöka deras befintliga brandlarm av fabrikat Eltek.


Brandskyddspartner Sverige har erfarenhet och kunskap om hur du kan förebygga bränder, och om det ändå skulle uppstå en brand, så med hjälp av kunskap och rätt utrustning rädda liv och egendom. I deras utbud finns allt från enkla brandsläckare till webbaserade system för systematiskt brandskyddsarbete och avancerade släcksystem för stora lokaler

CD har fått uppdraget av Brandskyddspartner att byta ut ett brandlarm i kv. Orderkopian 2 som finns på Indalsbacken i Vällingby.
Brandlarmet som installeras är ett adresserbart system av fabrikat Schrack-Seconet.


är en av Nordens ledande facility management-leverantörer, och erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt.
Coor har beställt byte av ett befintligt brand- och utrymningslarm inom kvarteret Forellen i Tyresö centrum.
Vi installerar nya detektorer och ny centralapparat med BFT av fabrikat Schrack-Seconet.

« Tillbaka