Kvartal 2 2019


GroupM är den globala ledningsgruppen för global media investment management. Dom erbjuder intelligensen att hitta eller skapa värdefulla publikgrupper, kraften att engagera dem mest effektivt och effektivt, och möjligheten att skapa önskade marknadsresultat.

GroupM är Sveriges största mediebyråsnätverk, inklusive byråer Maxus, MEC, MediaCom och Mindshare. Tillsammans har dom organiserat NextM, en konferens om innovation, kommunikation och framtida teknik. GroupM vill inspirera till nytt tänkande, initiera friska samtal och öppna upp för det oväntade.

Categoridata har fått förtroendet att installera nytt passer/inbrottslarm av fabrikat RCO. Vi installerar även ett nytt CCTV system av fabrikat TruVision.

erbjuder kundanpassade helhetslösningar för byggsektorns, näringslivets och den offentliga sektorns behov av maskiner, utrustning och flyttbara lokaler. Det sker genom uthyrning av ett komplett sortiment av produkter, kompletterat med hyresrelaterad service och försäljning. Genom ett internationellt nätverk av lokala uthyrningsdepåer kombinerar Cramo det lokala företagets styrka med det internationella företagets resurser.
Vid Hallonbergen centrum i stadsdelen Ör utökar vi installationerna inom skolans lokaler monterade av Cramo.


Här jobbar arkitekter, ingenjörer och specialister som identifierar möjligheter, tar fram visioner och hanterar utmaningar – allt för att våra kunder ska kunna förverkliga en hållbar helhet. Det som driver PE framåt är viljan att förnya och förbättra. Det drivet och engagemanget attraherar inte bara kunder utan också de bästa medarbetarna.

PE är en konsultkoncern inom samhällsbyggnad och industri som grundades 2006. Sedan dess har vi vuxit till mer än 1 200 medarbetare på 37 orter i Sverige – och vi fortsätter att växa i snabb takt.
CD har fått förtroendet att installera nytt inbrott/passersystem, datanät och brandlarm av fabrikat SecuriFire och Assa Arx i PEs tillfälliga kontor under renovering av deras befintliga kontor i Mörby centrum.


Tele2 AB är en i Kinneviksfären ingående mobil operatör, med verksamhet i 9 länder. Företaget grundades 1993 av Jan Stenbeck och har sitt huvudkontor i Kista
CD har fortsatt förtroende att utföra data och teleinstallationer inom Storstockholms området.


Zälls El startades 2001 av de båda entreprenörerna och yrkesmännen Peter Zäll och Niklas Hall. Målsättningen var att leverera ett komplett tjänsteutbud med god kvalitet. Idag har verksamheten kompletterats med Zälls Network och omsätter över 60 MSEK. Verksamheten bedrivs enligt fastställd arbetsmiljöplan med kvalitets- och miljöansvar. Tillsammans har bolagen närmare 30 medarbetare med gedigen kompetens inom el, tele och data.
CD har även uppdraget åt dem att utföra installation av datanät tillsammans med dem.

 

« Tillbaka