Kvartal 3

Nyhet utbildning

Nytt segment inom CD. Vi erbjuder utbildning av anläggningsskötare och utrymningsledare


Tele2 AB är en i Kinneviksfären ingående mobil operatör, med verksamhet i 9 länder. Företaget grundades 1993 av Jan Stenbeck och har sitt huvudkontor i Kista.

CD har fortsatt förtroende att utföra data och teleinstallationer inom Storstockholms området och har tecknat nytt avtal gällande service och installation av datanät samt konfiguration av switchar.

Zälls Network startades 2001 av de båda entreprenörerna och yrkesmännen Peter Zäll och Niklas Hall. Målsättningen var att leverera ett komplett tjänsteutbud med god kvalitet. Idag har verksamheten kompletterats med Zälls Network och omsätter över 60 MSEK. Verksamheten bedrivs enligt fastställd arbetsmiljöplan med kvalitets- och miljöansvar.

CD utför löpande arbeten inom data/tele.

Caverion bidrar med smarta tekniska lösningar och tjänster för byggnader, industriprocesser och infrastruktur.
Genom att sätta ett rikstäckande avtryck har de möjligheten att vara en stabil och närvarande partner, och erbjuda deras kunder en ansvarsfull och kontinuerlig service oavsett var deras verksamhet är placerad.

CD har fortsatt förtroende att installera brandlarm.

 

Elmontörerna Forsberg & Co AB grundades i slutet av 1960-talet och firar snart 50 år. Företaget har sedan starten haft ett starkt kvalitets- och servicetänkande som därav möjliggjort att vi ständigt utvecklats, samt behållit flertalet av de kunder vi arbetat med.

CD har fått i uppdrag att installera brandlarm i garage och förskolor i Umami park.

El-Byggen i Stockholm AB grundades 1969 och har sedan dess utfört elinstallationer, service och jour inom kontorsfastigheter, butiker, restauranger, bostäder, industrier och är en komplett leverantör som erbjuder totallösningar från projektering till färdiga anläggningar.

CD har fått i uppdrag att installerar ett datanät på över 500 linjer åt Trafikverket.

Larm & Teletjänst AB grundades 2010 och arbetar med tjänster inom brand. De arbetar därmed med några av de absolut viktigaste sakerna du som har ansvar för personal, fastigheter och fastighetsdrift har att tänka på; att skydda människorna omkring dig och er egendom.

CD har fått till uppdrag att utföra löpande serviceuppdrag.

 

« Tillbaka