Rivstart av kvartal 2

Våren kom till slut med dagar innehållande högtryck, och då menar vi inte bara vädret utan även orderingången.

Vi utför arbeten åt Danske Bank i dess svenska huvudkontor vid Norrmalmstorg. Uppdraget omfattar uppgradering och komplettering av utrymningslarm av fabrikat Schrack-Seconet. Vi justerar larmdonsslingor, kompletterar med detektorer, uppdaterar dokumentationen och gör nya OR/SR enligt den nya standarden.

Nynäshamns kommun fortsätter att anlita oss för uppgradering och justering av säkerhet i skolorna till RCO. Nu är vi i Tallbackaskolan och jobbar. Fler skolor kommer med tiden.

Kornelinds Elektriska har via ElektroSkandia beställt driftsättning och teknisk dokumentation av passersystem, inbrotts- och brandlarm av oss. Objektet är Kv. Spelbomskan 13 vid Odengatan i city.

Brf Bränneriet på Reimersholme uppdaterar och utökar befintligt passersystem med fler dörrar och utbyte av äldre passersystem. Nya fabrikatet är RCO. Uppdraget är en totalentreprenad, där vi projekterar, installerar, driftsätter, säkerställer funktioner och dokumenterar.

Genom Gunnar Karlsen Sverige AB utför vi installation av ett WiFi-nät för Octapharma. Installationen omfattar ett större antal datauttag och accesspunkter i en känslig miljö.

Skandia Fyrkanten AB får ett nytt passersystem från RCO installerat av oss. Även här är det en totalentreprenad, där vi projekterar, installerar, driftsätter och dokumenterar. Adressen är belägen på Sveavägen.

Fler projekt är på gång, så framtiden är ljus. Rattmuff av, solglasögon på med andra ord.

« Tillbaka